Sageata

Înapoi la articole

Arad Plaza este investiţia momentului în Arad

aprilie 4, 2017

Avantaj de până la 10.000 de euro pentru cei care contractează în faza de construcţie!

 Pe fondul creşterii economice înregistrate de România, cea mai mare creştere din Uniunea Europeană, piaţa imobiliară se relansează, fondurile de investiţii au în vedere extinderea portofoliului de proprietăţi şi este vremea investiţiilor imobiliare. Mai ales că acest tip de investiţii au fost confirmate de istorie ca fiind cele mai sigure şi mai profitabile pe termen mediu şi lung, spre deosebire de altele. Aurul este un refugiu potrivit momentelor tulburi, în care reperele dispar iar specula devine lege. În plus, este o investiţie riscantă, preţul fiind controlat de un grup restrâns de investitori, în funcţie de interesul lor din acel moment şi poate genera pierderi semnificative investitorilor mici. Acţiunile sunt din ce în ce mai mult pentru câţiva cunoscători, ceilalţi riscând la fel de mult ca la ruletă: pot câştiga enorm, dar în acelaşi timp pot pierde totul, iar dobânzile depozitelor bancare, uneori realmente negative, le scot din discuţie ca variantă de investiţie.
Cea mai bună investiţie este în activele imobiliare, care există fizic, nu sunt rezultatul unor convenţii între burse sau între bănci şi sunt natural şi real limitate. Nu se pot tipări încă 1 milion de hectare de teren şi nici nu apar dintr-un click 1000 de apartamente. În acelaşi timp, piaţa imobiliară este controlată doar de cerere şi ofertă. De aceea toţi marii investitori ai lumii au în portofoliu investiţii imobiliare, dar alese pe sprânceană şi achiziţionate în anumite momente, pentru că nu orice imobil e profitabil. Aşadar şi în imobiliare trebuie să investeşti inteligent.

Tot istoria ne confirmă că, indiferent de ţară, de oraş şi de perioadă, imobilele amplasate ultracentral şi-au sporit valoarea. Celelalte zone fac eforturi serioase pentru a rămâne în istorie şi de cele mai multe ori nu reuşesc. Dar zona ultracentrală, a oricărui oraş, este plină de istorie, mereu căutată, mereu în actualitate şi mereu de viitor. Clădirile din zonele ultracentrale au o durată de viaţă incomparabil mai mare faţă de orice altă zonă, îşi conservă mereu valoarea în vremurile dificile şi sunt cele a căror valoare creşte mereu pentru că au întotdeauna trecere.

 Arad Plaza este clădirea ultracentrală care deja face istorie în Arad, fiind gândită şi construită ca un simbol pentru acest oraş. Conceptul arhitectural ultramodern, la nivelul a ceea ce se construieşte astăzi în capitalele europene, standardul ridicat de calitate a locuirii pe care îl oferă şi calitatea ireproşabilă a execuţiei sunt argumente care conferă o valoare ridicată apartamentelor din această clădire.

 „Este clădirea cu cea mai mare valoare de investiţie din Arad, dar aici investim nu numai miloane de euro ci şi experienţa noastră acumulată în 12 ani şi peste 100.000 de metri pătraţi rezidenţiali construiţi. Este un proiect simbol care redefineşte standardele de locuit şi când spun asta nu mă refer doar la formă şi culoare ci şi la funcţiunile oferite, la utilizarea spaţiului, la relaţia cu ambientul, toate sunt importante dar sunt noţiuni destul de dificil de explicat, pe care mai degrabă le simţi şi le înţelegi atunci când le vezi. Iar preţurile apartamentelor la finalizarea proiectului sunt cu până la 10000 de euro mai mari decât astăzi. Este un avantaj acordat celor care contractează acum şi care pot câştiga o sumă consistentă într-o perioadă de timp scurtă, cu un avans de numai 30%. Este o investiţie sigură, iar disponibilitatea e limitată.” declară Dorin Cura, CMO Wallberg Properties.

avatart

posted by Iuga Cristi