Sageata

Înapoi la articole

Arad Plaza în Aradon – Wallberg Properties lansează un proiect în valoare de 12 mil. de euro

decembrie 16, 2015

ARAD PLAZA oferă 107 apartamente unice, în trei imobile de tip S+P+4+2, amplasate pe o suprafaţă de jumătate de hectar, chiar în inima oraşului, pe principalul bulevard al Aradului. De asemenea, din cei 19.216 metri pătraţi construiţi, 1.200 au destinaţia office pe sistemul SoHo (small office / home office) pentru cei cu profesii liberale. Clădirea mai dispune de 142 locuri de parcare şi 66 de boxe.
Proiectul este construit din surse financiare proprii şi cu accesarea unei finanţări de 4 milioane de euro acordată de Garanti Bank.
Wallberg Properties a dezvoltat peste 100.000 de metri pătraţi în ansambluri rezidenţiale premium din Arad, Cluj şi Braşov, cu investiţii de peste 40 de milioane de euro.
„Acest proiect este unic din mai multe puncte de vedere. Este la kilometrul zero în Arad, este clădirea rezidenţială cu cea mai mare suprafaţă de grădini suspendate din România, peste 1400 metri pătraţi, iar investiţia noastră este una de mare anvergură. Aici vom investi nu numai milioane de euro, ci mai ales toată experienţa noastră acumulată în 12 ani de dezvoltări imobiliare rezidenţiale.
Acest proiect va fi unul emblematic pentru Wallberg şi ne dorim să devină un simbol pentru oraşul Arad” declară Valentin Morar, CEO al Wallberg Properties (www.wallberg.ro).
Proiectat de binecunoscutul arhitect Bogdan Drig, Arad Plaza este un concept deosebit, organizat ca un oraş în oraş. Dezvoltat piramidal, pe diverse paliere şi în diverse forme, acest proiect este dus tocmai la polul opus conceptelor care au dominat oraşele-dormitor, uniformizate şi uniformizante, ale comunismului şi post – comunismului ultimei jumătăţi de secol.
Lansarea oficială ARAD PLAZA, are loc, în cadrul unui cocktail de business, cu participarea binecunoscutului antreprenor de succes Marius Ghenea, la salonul Panoramic de la ultimul etaj al Hotelului Continental Arad, în seara de 17 decembrie.

Sursa: Arad Online

avatart

posted by Iuga Cristi