Sageata

Înapoi la articole

Arad Plaza în Forbes – Wallberg Properties, proiect rezidențial de 12 mil. euro la Arad

decembrie 14, 2015

Arad Plaza, dezvoltat de compania controlată de omul de afaceri Valentin Morar, va avea 107 apartamente.
Ansamblul dezvoltat de compania Wallberg Properties, parte a grupului Wallberg, va fi edificat pe un teren de 5.000 de metri pătrați situat în centrul Aradului. Din cei 19.216 metri pătraţi construiţi, 1.200 au destinaţia office prin sistemul SoHo (small office / home office), pentru cei cu profesii liberale. Clădirea mai dispune de 142 locuri de parcare şi 66 de boxe.

Forbes 40 cele mai bune orașe pentru afaceri: Arad

Proiectul, ce urmează a fi lansat oficial pe 17 decembrie, este construit din surse financiare proprii şi cu accesarea unei finanţări de 4 milioane de euro acordată de Garanti Bank. Investiția totală în ansamblu este de 12 milioane de euro. „Este la kilometrul zero în Arad, este clădirea rezidenţială cu cea mai mare suprafaţă de grădini suspendate din România, peste 1.400 metri pătraţi. Aici vom investi nu numai milioane de euro, ci mai ales toată experienţa noastră acumulată în 12 ani de dezvoltări imobiliare rezidenţiale. Acest proiect va fi unul emblematic pentru Wallberg şi ne dorim să devină un simbol pentru oraşul Arad”, declară Valentin Morar, CEO al Wallberg Properties.

Wallberg Properties a dezvoltat peste 100.000 de metri pătraţi în ansambluri rezidențiale premium din Arad, Cluj și Brașov, cu investiţii de peste 40 de milioane de euro.

Sursa: Forbes România

avatart

posted by Iuga Cristi