Sageata

Înapoi la articole

Arad Plaza în Profit – Omul de afaceri Valentin Morar investește 12 mil.euro într-un proiect de 100 de locuințe în Arad

decembrie 14, 2015

Compania Wallberg Properties, deținută de omul de afaceri arădean Valentin Morar, investește 12 milioane de euro într-un complex de circa 100 de locuințe în Arad, investiția fiind finanțată cu 4 milioane de euro de Garanti Bank.

Complexul denumit Arad Plaza are 107 apartamente, în trei imobile de tip S+P+4+2, amplasate pe o suprafață de jumătate de hectar, în centru orașului, pe principalul bulevard al Aradului.

De asemenea, din cei 19.216 metri pătrați construiți, 1.200 metri pătrați au ca destinație birouri. Clădirea mai dispune de 142 locuri de parcare și 66 de boxe.
Proiectul este construit din surse financiare proprii și cu accesarea unei finanțări de 4 milioane de euro acordată de Garanti Bank.

Wallberg Properties a dezvoltat peste 100.000 de metri pătrați în ansambluri rezidențiale în Arad, Cluj și Brașov, cu investiții de peste 40 de milioane de euro.

Compania este deținută de omul de afaceri arădean Valentin Morar, grupul de companii Wallberg Properties a rezultat în urma divizării grupului Bermo. Compania mai are în derulare un proiect de locuințe la Brașov.

Sursa: Profit.ro

avatart

posted by Iuga Cristi