Sageata

Înapoi la articole

Arad Plaza #LoveArad

aprilie 4, 2017

De curând arădenii au putut urmări online un film care le propune să redescopere frumuseţea, uneori uitată a Aradului şi bucuria de a trăi în acest oraş, frumos şi cochet. Filmul a avut un real succes, strângând peste 1700 de like, 519 share şi aproape 84.000 de vizualizări.

Vezi aici filmul.

Acest film este parte din noua campanie de promovare a proiectului Arad Plaza, un proiect de referinţă al Wallberg Properties şi un simbol pentru oraş, cu o arhitectură organică, inspiraţională, care aduce natura în centrul oraşului. Este clădirea rezidenţială cu cea mai mare suprafaţă de grădini suspendate din România, o clădire care oferă apartamente unice, cu grădină privată, un confort şi o bucurie pentru viitorii proprietari, este o clădire a cărei valoare va dăinui peste secole.

„Suntem mândri şi totodată privilegiaţi că putem realiza acest proiect ultracentral, locul în care simţi vibraţia oraşului şi în care devii parte din istoria acestuia. Într-un oraş clădirile se construiesc, se demolează, unele locuri sunt uitate, dar uitarea nu se aşterne niciodată în centrul oraşului. Întotdeauna, în orice oraş, clădirile ultracentrale sunt simboluri şi valori care dăinuie peste secole, iar a deţine un apartament ultracentral înseamnă a deţine un fragment de istorie al oraşului, o valoare pe care o transmiţi peste generaţii”, declară Dorin Cura, CMO Wallberg Properties.

Vezi întreg articolul pe: http://www.tion.ro/

avatart

posted by Iuga Cristi