Sageata

Înapoi la articole

Arad Plaza – singura clădire rezidenţială din România cu grădini suspendate

aprilie 4, 2017

Arad Plaza este deja recunoscut ca un proiect de referinţă al Wallberg Properties, un proiect reprezentativ pentru Arad. O componentă unică la nivel naţional a acestui proiect sunt grădinile suspendate, spaţiile verzi aflate la diferite etaje care aduc natura în centrul oraşului. Este o inovaţie făcută cu gândul la oameni.

„Oamenii iubesc natura, verdele, roua dimineţii, dar pentru a locui ultracentral trebuie să laşi la o parte aceste adevărate terapii. În Arad Plaza însă, am creat un nou standard de locuit, construind apartamente care au propria grădină. Poţi acum locui ultracentral, cu toate avantajele, fără să renunţi la grădină şi nu e vorba de spaţii verzi comune ci chiar de grădina ta proprie de care te bucuri în fiecare zi. Şi pentru că a locui ultracentral înseamnă în primul rând comoditate, oferim şi ultraconfort. Iarba din grădină va fi tunsă zilnic de un robot inteligent, care intră în dotarea apartamentului, dar despre asta vorbim la birou cu cei interesaţi.” declară Dorin Cura, CMO Wallberg Properties.

Proiectul va avea 1400 de metri pătraţi de grădini suspendate şi este prima clădire rezidenţială din România cu această suprafaţă verde. Este fără îndoială o inovaţie menită să readucă omul mai aproape de natură, sau mai degrabă să aducă natura mai aproape de om, în inima oraşului. Iar dacă vă închipuiţi că aceste apartamente trebuie să fie foarte scumpe, cumva rezervate pentru bogaţii zilei, aflaţi că preţurile pornesc de la 62900 euro şi sunt rezervate de cei care se decid mai repede, disponibilitatea fiind foarte redusă. Suprafaţa grădinii private este între 21 şi 76 de metri pătraţi şi este amenajată cu gazon şi arbuşti ornamentali.

Amplasat ultracentral, Arad Plaza oferă, alături de o calitate a locuirii fără precedent, o oportunitate de investiţie. În orice parte a lumii civilizate valoarea locuinţelor din zonele ultracentrale creşte pentru că cererea creşte iar disponibilitatea nu are cum să ţină pasul. Ultracentral înseamnă limitat, înseamnă confort, înseamnă prestanţă, înseamnă statut, atribute care dintotdeauna au avut valoare.

Sursa: http://www.aradon.ro/

avatart

posted by Iuga Cristi