Sageata

Înapoi la articole

Arădenii apreciază calitatea ridicată a proiectului Arad Plaza

aprilie 4, 2017

Amplasat în mijlocul oraşului, Arad Plaza se dovedeşte a fi un proiect deosebit nu numai datorită locaţiei ci şi a calităţii lucrărilor, iar arădenii au realizat că este o ofertă irepetabilă, de care trebuie să profite cât mai repede. Dezvoltatorul proiectului, grupul Wallberg, a anunţat vânzări în valoare de un milion de euro în luna august.

 “Oamenii vin acum să aleagă deoarece ştiu că nu peste mult timp vor culege, aşa cum spune şi vorba. Le este foarte clar că numărul de apartamente din Arad Plaza este limitat şi îşi doresc să locuiască ultracentral, într-un proiect construit la cel mai înalt standard de calitate. Dealtfel şi luna septembrie a început foarte bine, am vândut deja apartamente în valoare de peste 300.000 de euro.” declară Dorin Cura, CMO Wallberg.

Lucrările de construcţie sunt în toi, toate apartamentele urmând a fi livrate finisate la cheie în prima jumatate a anului viitor. Iată şi trei principale avantaje constructive ale Arad Plaza care contribuie din plin la o calitate a locuirii greu de obţinut în altă parte:

– Pereţii exteriori, foarte importanţi în ceea ce priveşte izolarea termică şi fonică a apartamentului, sunt construiţi din cărămida eficientă de 30 de centimetri grosime, pe care va fi placat un termosistem cu polistiren de 15 centimetri grosime. Astfel, cu toate finisajele, la Arad Plaza pereţii exteriori au o grosime de aproape jumătate de metru!

– Pereţii interiori de compartimentare sunt toţi din cărămidă şi pentru o izolatie fonică superioară, între apartamente sunt pereţi dubli, formaţi din două rânduri de cărămidă cu rost de izolaţie între ele, fiecare apartament având astfel peretele lui. Toti pereţii se vor tencui mecanizat, după o tehnologie care asigură un finisaj perfect şi o durabilitate mare în timp.

 – Tâmplaria apartamentelor este cu profil PVC german, cu un pachet termopan format din 3 sticle în grosime de 48 de milimetri. Cele trei rânduri de sticlă izolează excelent, coeficientul de transfer termic fiind între 0,6 şi 0,8 W/mk. În plus, sticla din interior este laminată pentru a evita eventuale accidentări datorate spargerii acesteia.
Astfel, un perete exterior de jumătate de metru, alături de pereţi dubli între apartamente şi tâmplăria exterioară cu profil tripan, dau o izolaţie termică şi fonică de excepţie, care vor duce la cheltuieli minime de încălzire sau răcire şi la un confort ridicat al locuirii.

Sursa: http://www.tion.ro/

avatart

posted by Iuga Cristi