Sageata

Înapoi la articole

Avantaj de până la 10.000 euro pentru cei care contractează acum un apartament, in perioada de construcție Arad Plaza

aprilie 4, 2017

Recunoscut ca un viitor simbol al Aradului, proiectul Arad Plaza este poziţionat într-o locaţie excelentă, în mijlocul oraşului şi se construieşte în ritm alert, ritm care impulsionează şi vânzările apartamentelor.

Dacă până acum mulţi au aşteptat să vadă ce se întâmplă, cum evoluează construcţia, arădenii au realizat că aceasta este perioada în care e momentul să acţionezi pentru a mai putea alege tipul de apartament, poziţia şi etajul. Apartamentele penthouse şi loft deluxe sunt SOLD OUT, iar apartamente cu grădină privată mai sunt disponibile doar 3. În plus, acum se contractează la preţ de stadiu de construcţie.

“Acum încă alegi şi nu culegi. Numărul de apartamente din Arad Plaza este limitat, iar cei care îşi doresc să locuiască ultracentral, într-un proiect construit la cel mai înalt standard de calitate, acum contractează. Alături de posibilitatea de a-ţi alege apartamentul, acum cumperi la preţul de stadiu de construcţie, care comparativ cu preţul la proiect finalizat, aduce un beneficiu financiar imediat de 6.000 de euro la un apartament cu două camere şi chiar până la 10.000 de euro pentru un apartament cu 3 camere, plătind doar avansul, iar diferenţa la predare.” declară Dorin Cura, CMO Wallberg.

Alături de alegerea tipului de apartament, a etajului şi orientării acestuia, acum există opţiunea de a personaliza finisarea apartamentului, ceea ce peste doar câteva săptămâni va fi imposibil şi vei cumpăra pe modelul văzut/plăcut, pentru că lucrările de construcţie avansează rapid. Acum se finalizează compartimentările apartamentelor şi se lucrează din plin la montarea instalaţiilor şi tencuielile interioare, urmând a se monta tâmplăria. Apartamentele vor fi livrate la cheie, în prima jumătate a anului viitor.

“Doresc să precizez că în Arad Plaza totul va fi complet finisat. Clienţii nu vor mai trebui să facă lucrări la apartamentul pe care-l cumpără, să cumpere şi să monteze uşi, obiecte sanitare şi altele, vor trebui doar să-l mobileze. Noi vom preda o clădire în care singurele cuie ce se vor mai bate vor fi cele pentru tablouri.” a mai precizat Dorin Cura.

Pereţi exteriori de jumătate de metru

– Pereţii exteriori sunt construiţi din cărămida eficientă de 30 de centimetri grosime, pe care va fi placat un termosistem cu polistiren de 15 centimetri grosime. Astfel, cu toate finisajele, la Arad Plaza pereţii exteriori au o grosime de aproape jumătate de metru!

Pereţi dubli din cărămidă

– Pereţii interiori de compartimentare sunt din cărămidă, iar între apartamente sunt pereţi dubli, formaţi din două rânduri de cărămidă cu rost de izolaţie între ele, fiecare apartament având astfel peretele lui.

Tâmplărie de înaltă calitate

– Tâmplaria apartamentelor este cu profil PVC german, cu 3 sticle în grosime de 48 de milimetri. Cele trei rânduri de sticlă izolează excelent, coeficientul de transfer termic fiind între 0,6 şi 0,8 W/mk. Sticla din interior este laminată, pentru a evita eventuale accidentări datorate spargerii acesteia.

Sursa: http://www.tion.ro/

avatart

posted by Iuga Cristi