Sageata

Înapoi la articole

O clădire simbol, în inima orașului

aprilie 27, 2016

Arad Plaza este un proiect inovativ, un proiect unic în România, dezvoltat de Wallberg Properties, care este o companie lider în segmentul dezvoltărilor rezidențiale din vestul țării.

Arad Plaza este situat chiar în centrul orașului, în inima Aradului, Downtown Arad, un loc cu o istorie și un trecut impresionant. Acesta este unul dintre cele mai vechi orașe din România, situat pe malurile râului Mureș, fiind numit și Mica Vienă de pe Mureș.

Arad Plaza se contruiește acum, pe o suprafață de un jumătate de hectar, având locația perfectă, la kilometru zero, pe principalul bulevard din Arad. Lucrările au început la sfârșitul anului trecut și va fi construit integral până la sfârșitul anului 2018. Fiind situat aproape de locurile importante dintr-un oraș (teatru, școli, primărie sau parcuri), proiectul este dedicat comunității și oamenilor activi, celor care doresc să aibă totul la îndemână. Astfel, poziționat în inima locurilor care contează într-un oraș și datorită unicelor grădini suspendate, proiectul Arad Plaza poate fi considerat un „oraș în oraș”.

Arad Plaza este un simbol al orașului care reprezintă primele apartamente ale noii generații, primele grădini suspendate și primele birouri de clasa A din Arad.

 

avatart

posted by Iuga Cristi