Sageata

Înapoi la articole

Proiectul rezidențial în gama High-End al anului este din Arad

aprilie 2, 2019

Arad Plaza

Ansamblul rezidențial Arad Plaza, dezvoltat de Wallberg, a câștigat un prestigios premiu – Proiectul rezidențial din gama High-End al anului 2018 – în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare, organizată de Imobiliare.ro și ajunsă la cea de-a patra ediție. Decernarea a avut loc vineri, 23 martie, la Hotel Hilton din București, în cadrul unei festivități la care au participat peste 180 de personalități din industria imobiliară, dar și reprezentanți ai unor instituții bancare, arhitecți, consultanți și evaluatori.

Gala Imobiliare.ro, singura gală din România dedicată exclusiv segmentului rezidențial, pune accent pe invație, impactul generat și unicitatea proiectelor premiate. Premiile acordate în cadrul competiției recunosc cele mai bune practici din industrie pentru mai multe categorii. Toate proiectele participante se remarcă în piață și sunt extrem de apreciate. De altfel, Wallberg a primit și un premiu special din partea organizatorilor pentru investiție continuă în piețele locale, fiind singurul dezvoltator imobiliar din țară cu proiecte active în trei orașe mari – Arad Plaza în Arad, Sunnyville în Brașov și XCity Towers în Timișoara.

În ceea ce privește categoria la care a excelat Arad Plaza, organizatorii au precizat: Proiectul anului în gama High-End este acel proiect care se distinge arhitectural, dar şi ca nivel de finisare față de restul proiectelor date în folosință în piață. Dorim să premiem acel ansamblu rezidențial care oferă suprafeţe generoase şi în care mixul de apartamente este unul ideal. Căutăm folosirea materialelor de înaltă calitate, tehnologiilor smart înglobate într-un produs finit de un standard ridicat. Proiectul beneficiază de servicii conexe, are un amplasament foarte bun şi oferă locuitorilor un standard de locuire cu adevărat premium.

Deși a concurat alături de proiecte foarte bune din București și alte orașe mari din țară, unele cu un preț de vânzare de peste 3.500 euro/mp, Arad Plaza a adunat cel mai mare punctaj fiind apreciat atât de juriu cât și de comunitatea profesioniștilor din piață care a votat online. Arad Plaza a punctat decisiv la următoarele criterii:

  • Numărul de unitaţi vândute şi valoarea acestora;
  • Spaţiul mediu/unitate locativă, dimensiunea teraselor;
  • Tehnologii smart integrate;
  • Locaţia şi ansamblul arhitectural, atracţiile din zonă;
  • Opinia arhitectului şi unicitatea proiectului.

A patra ediție a Galei Profesioniștilor în Imobiliare a stabilit un nou record în ceea ce priveste numărul participanților. Fiecare proiect care a intrat în competiție s-a remarcat în piață. Competiția este tot mai strânsă, iar participanții reușesc, de la an, la an, să vină cu dosare tot mai bune. Surprizele nu contenesc să apară și ne bucură faptul că proiecte din orașe secundare ale României se remarcă la nivel național și aduc un aer nou pieței imobiliare, apreciază reprezentanții Imobiliare.ro.

Arad Plaza este un proiect cu adevărat deosebit. Este proiectul de semnătură al grupului Wallberg și ne bucurăm că am putut realiza un astfel de ansamblu rezidențial, aici, în Arad. Arad Plaza s-a remarcat în ultimii ani, punând Aradul pe harta proiectelor imobiliare de calitate ridicată, însă remarcabilă de această dată este recunoașterea națională din partea unui juriu reunind profesioniști din piață, activi în București, Timișoara, Iași”, subliniază Valentin Morar, fondator și CEO Wallberg.

Arad Plaza este un proiect imobiliar premium-high, cu o valoare estimată la 12 milioane de euro cotat în top 5 proiecte premium din România, conform unui studiu recent Coldwell Banker. Arad Plaza este situat în centrul Aradului și compus din 107 apartamente. Componentei rezidențiale i se adaugă o suprafață de 1.200 mp pentru spații de birouri premium având la bază conceptul SoHo – small office home office. Arad Plaza este singurul proiect din țară care oferă grădini suspendate individuale, totalizând suprafețe de 1.400 mp.

avatart

posted by Iuga Cristi