Sageata

Înapoi la articole

Unde poţi cumpăra un spaţiu de birouri nou, într-o clădire nouă?

februarie 4, 2017

Birouri ultracentrale de clasă A, concept SOHO, destinate afacerilor moderne şi dinamice.

Avansul tehnologiei din ultimii ani a avut un impact major asupra felului în care muncesc oamenii, în special în sfera serviciilor. Astăzi un profesionist cu un computer performant poate face ceea ce până nu cu mult timp în urmă necesita acces la facilităţi oferite doar de companii mari. Iar o echipă de doar câţiva astfel de oameni poate intra în competiţie cu orice mare companie din lume. Astfel a apărut conceptul Small Office Home Office (SOHO) care reflectă această dezvoltare a birourilor mici, de acasă sau de lângă casă, întotdeauna cu un aer cald, familiar, relaxat, departe de sistemul de muncă centralizat, solicitant.

Astfel de afaceri, flexibile şi dinamice, de dimensiuni reduse dar cu profitabilitate ridicată, se vor dezvolta în acelaşi ritm cu tehnologia, pe care o utilizează foarte eficient, şi cu tendinţa de descentralizare şi externalizare, dar totodată au nevoie de spaţii pe măsură, care să stimuleze creativitatea şi să le permită să funcţioneze la capacitate maximă, spaţii cum sunt birourile de clasă A situate ultracentral, în Arad Plaza.

“Am plecat de la ideea de a le oferi clienţilor noştri cât mai multe avantaje în Arad Plaza şi pentru că marea lor majoritate sunt proprietari de mici afaceri, ne-am gândit cum i-am putea noi ajuta. Credem că aceste birouri moderne ultracentrale le vor aduce mai multe beneficii, din care amintesc doar câteva: un plus de imagine pentru companie şi de prestanţă în faţa partenerilor de afaceri, un mediu confortabil şi stimulativ pentru angajaţi şi colaboratori, iar faptul că ai un birou modern în aceeaşi clădire în care locuieşti, îţi elimină timpul petrecut în trafic şi cheltuielile de transport. Practic dacă locuieşti şi lucrezi în aceeaşi clădire ultracentrală, toate fiindu-ţi la îndemână, nu prea vei mai avea nevoie de maşină.”, declară Dorin Cura, CMO Wallberg.

Spaţiile de birouri de clasă A din Arad Plaza sunt ideale pentru companiile care activează în sfera serviciilor: IT, design, publicitate, asigurări, consultanţă, birouri notariale sau de avocatură etc. Aceştia au astăzi oportunitatea unică de a cumpăra un birou nou, spaţios, care poate fi amenajat aşa cum doresc, într-o clădire modernă, evitând spaţiile transformate din apartamente, amplasate în clădiri vechi nerenovate. Un astfel de birou le poate aduce un suflu nou şi chiar poate face diferenţa între a avea sau nu succes.

“Sunt spaţii noi şi moderne, gândite şi proiectate pentru a fi birouri, nu mai e nevoie de modificări ale destinaţiei, de avize din partea asociaţiei de proprietari şi alte complicaţii birocratice. Iar în ceea ce priveşte aspectul financiar, cred că orice proprietar de business ar fi fericit să înlocuiască plata chiriei la spaţiul altuia cu plata unei rate la propriul spaţiu de birouri, nou şi modern.” a mai adăugat Dorin Cura.

Cei interesaţi să afle mai multe detalii despre singurele spaţii noi de birouri ultracentrale din Arad şi despre oportunităţile de finanţare sunt invitaţi să sune la 0786.703.703 pentru a stabili o întâlnire.

Sursa: http://www.tion.ro/

avatart

posted by Iuga Cristi